Mobil logo 1

Mitt första blogginlägg

Färdigt och klart, nu ligger hemsidan uppe. För den som trodde att ryggsäckssömnad bara handlade om sömnad, är det nu dags att tänka om. Sy kan jag. Ryggsäckar har jag sytt och testat i femton år. Digitalt hantering är en helt annan gren, där mina talanger är begränsade. Därför är jag nu faktiskt stolt över att hemsidan äntligen finns uppe till allmän beskådan, och att den, i alla fall i mina ögon, ser ganska bra ut. Stort tack till Fredrik Herlog, som hjälpt mig in i och igång med denna värld!

Hur som helst, är detta första och sista blogginlägget som handlar om hemsidor och bloggar. Övrig tid vid datorn tänker jag ägna åt ryggsäcksrelaterade ämnen, så som lökskal, biodling och bröst. Jag hoppas att du kommer att läsa och sprida vartenda inlägg!

Etiketter: nyheter

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lotta » Mitt första blogginlägg:  ”Mycket informativ och fin hemsida om jättebra o miljövänliga ryggsäckar. Hoppas ..”

  • Karin Estendahl » Mitt första blogginlägg:  ”Hej Pär! Nu har Tompa och jag kollat in ryggan och hemsidan. Grymt ju! Otroligt ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln