Mobil logo 1

Bivaxdukar

Ersätt fossila plastpåsar och energislukande aluminiumfolie med trevliga vaxdukar. Bestedrengs dukar är gjorda av återbrukat bomullstyg, vaxat med samma blandning av bivax och stearin som ryggsäckarna, vilket gör dem täta, formbara, lätta att hålla rena och, med bivaxets antiseptiska egenskaper, tämligen hygieniska. Använd om och om igen. För det mesta håller de sig rena på egen hand, men tvättas lätt med ljummet vatten och lite diskmedel. De fungerar vanligtvis minst ett år, men återfår sina ursprungliga egenskaper efter en vända i 70-gradig ugn.

Som vanligt är utbudet varierande. Det är roligast så.

bivaxdukar av återbrukad bomull

Bivaxduk, liten

Pris:
60 kr
Inkl. 25% Moms
20*20cm. Återbrukad bomull behandlad med en blandning av bivax och stearin. Det gör duken lätt att forma och lätt att hålla ren.

Bivaxduk mellan

Pris:
80 kr
Inkl. 25% Moms
30*30cm. Återbrukad bomull behandlad med en blandning av bivax och stearin. Det gör duken lätt att forma och lätt att hålla ren.

Bivaxduk Stor

Pris:
100 kr
Inkl. 25% Moms
45*45cm. Återbrukad bomull behandlad med en blandning av bivax och stearin. Det gör duken lätt att forma och lätt att hålla ren.

Bivaxdukar trepack

Pris:
200 kr
Inkl. 25% Moms
Slut i lager
45*45cm, 30*30cm, 20*20cm. Återbrukad bomull behandlad med en blandning av bivax och stearin. Det gör duken lätt att forma och lätt att hålla ren. Tre olika mönster som vi väljer.
Bestedreng, ryggsäckar och annat i naturmaterial