Mobil logo 1
14 oktober 2020
Höst och ny modell

Hösten är här, och ÄNTLIGEN, nästan samtidigt som nobelkommitten tänkt klart, lanserar jag en ny ryggsäcksmodell. Den har ju varit på gång ett tag. Sanningen att säga har jag redan sålt flera stycken, men någon riktig lansering har inte hunnits med. Hur som helst, skåda Bestedreng, modell SPECIAL (ursäkta det upprepade versalbruket, entusiasmen gör mig gränslös)!
Den är lite nättare i storlek än syskonmodellen Sörby, lagom att ha till jobbet eller träningen. Rymmer något ombyte, datorn (den bärbara, för att undvika missförstånd), en lunchlåda och yllevantarna. De vegetabilgarvade remmarna är raka och fria från utstickande ändar, vilket gör ryggsäcken enkel att ta på och av.

Den finns i lite olika utformningar och färger. Välj om du vill ha smidig rullstängning eller prydligt lock, ren front eller ficka. Ett par olika storlekar finns det också. Kika in i butiken för att se och läsa mer!

Läs hela inlägget »
15 januari 2020
Mycket bönor blir det
27 november 2019
Julmarknad på rian designmuseum
20 november 2019
Mitt första blogginlägg

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lotta » Mitt första blogginlägg:  ”Mycket informativ och fin hemsida om jättebra o miljövänliga ryggsäckar. Hoppas ..”

  • Karin Estendahl » Mitt första blogginlägg:  ”Hej Pär! Nu har Tompa och jag kollat in ryggan och hemsidan. Grymt ju! Otroligt ..”

Arkiv

Länkar

-

Etiketter

Hållbara ryggsäckar i naturmaterial - Bestedreng ryggsäckar